Zebra Agenturer ble startet av Bente Eger og Kristin Ruud i 2007, og holder til i et stort og fint showroom på Norwegian Fashion Center på Fornebu. Med 20 års bransjeerfaring hver for seg, bestemte de seg for å gå sammen og starte et agentur med kvinner i fokus – dette ble ryggraden i Zebra Agenturer. Kvinner som vil kle seg tidløst, elegant og funksjonelt. Kvinner som lever et sted i voksenlivet; som tenker selv, velger selv og liker å ta seg godt ut.

Når det kommer til klær er det lov til å være kresen. Vårt hovedfokus er å oppfylle kresne kvinners krav til kvalitet, snitt og trender. Klær skal vare sesong etter sesong, og hos oss finner du kun klær med de samme grunnleggende egenskapene; hverdagsklær, klær for sport, for krevende arbeidsdager og for fest og moro. Hver linje og hvert merke kjennetegnes av de samme kompromissløse kravene og har blitt valgt ut basert på deres filosofi, kvalitet, pris, profesjonalitet og posisjon i markedet.

Service og personlig oppfølging er bærebjelkene i Zebra Agenturer, og vi verdsetter forholdet til våre samarbeidspartnere utrolig høyt. Vi lytter til markedet og ikke minst til de som har oppgaven med å bringe kvalitetsklær til bevisste kvinner i hele Norge.

“Kvinner setter vår agenda»
-Zebra Jentene